Meteen naar de inhoud
Televic boost e-assessmentplatform assessmentQ met AI

Artificiële intelligentie in assessmentQ

Hoe AI je kan helpen betere examens te maken

Artificiële intelligentie verandert het leerproces in een ongezien tempo. Hoewel er terechte zorgen zijn over de risico’s van plagiaat en fraude, biedt AI ook ongeziene mogelijkheden om het onderwijs, leren en evalueren te verbeteren.

Het maken en organiseren van toetsen en examens is een gebied waar AI een grote impact kan hebben. assessmentQ is een pionier in het toepassen van AI-technologie. Dit heeft geresulteerd in een reeks slimme AI-gebaseerde functionaliteiten die u kunnen helpen bij het maken van betere toetsen en examens.

Automatische afleiders

Zeg vaarwel tegen het handmatig creëren van ‘afleiders’ voor meerkeuzevragen. Dankzij de functie ‘afleiders genereren’ in assessmentQ kan je automatisch plausibele afleiders voor je vragen maken, waardoor je waardevolle tijd en moeite bespaart. Het zorgt ervoor dat je vragen uitdagend en boeiend zijn, en het bevordert bovendien het kritisch nadenken van je deelnemers.

Werkwoorden vervoegen

Het slimme itemtype ‘Werkwoord vervoegen’ in assessmentQ detecteert automatisch alle werkwoorden in een tekstfragment, vervangt ze door een invulveld en laat leerlingen dat veld invullen met de juiste werkwoordsvervoeging. Erg efficiënt en gemakkelijk om de grammaticale kennis van een leerling te evalueren.

Waarom je de AI-functies van assessmentQ geweldig zult vinden

Slim

AI stroomlijnt het creatieproces van je examen, waardoor je vragen van hoge kwaliteit kunt genereren in een fractie van de tijd.

Efficiënt

Door complexe taken te automatiseren, bespaart AI je kostbare tijd, zodat jij je kunt focussen op persoonlijke aandacht en ondersteuning van je studenten of medewerkers.

Veilig

AI kan je helpen en inspireren bij het maken of corrigeren van toetsen of examens, maar als examinator blijf je de volledige controle houden en ben je verzekerd van 100% veiligheid.

Televic launches free trial version of assessmentQ

Start nu je gratis proefversie!

Sluit je aan bij de duizenden gebruikers die al de vruchten plukken van AI-ondersteunde beoordelingen. Meld u nu aan voor een gratis proefversie en krijg toegang tot de krachtige AI-functies van assessmentQ. Start nu uw gratis proefperiode van 30 dagen!

Open een wereld aan mogelijkheden

Ai in digital exam platform assessmentQ

Krijg hulp bij het maken van meerkeuzevragen.

Ai in digital exam platform assessmentQ

Ook voor complexe onderwerpen, zoals programmeren.

Ai in digital exam platform assessmentQ

Test ‘werkwoordvervoeging’ efficiënter.