Ga naar de inhoud
assessmentQ navigation bar

assessmentQ verbetert gebruikerservaring met een frisse menustructuur

De nieuwste versie van het assessmentQ-examenplatform pakt uit met een volledige herziene gebruikersinterface en menustructuur. Het nieuwe ontwerp zorgt voor meer eenvoud en efficiëntie, en biedt gebruikers een nog meer gestroomlijnde en aangename ervaring.

Wat is nieuw?

Vaarwel linkermenu. Welkom navigatiebalk. Een aanpassing die niet alleen esthetisch is, maar ook het beoordelingsproces verder ‘stroomlijnt’, zodat elke stap – van het maken van vragen tot aan de diepgaande analyse achteraf- logischer en intuïtiever verloopt.

Waarom deze wijzigingen?

Betere begeleiding

De nieuwe menustructuur fungeert als een kompas door het assessmentQ-proces. Met duidelijke, logische categorisatie en eenvoudige pictogrammen weet je altijd waar je bent en wat de logische volgende stap is.

Gemakkelijke toegang

Toegang tot belangrijke platforminstellingen wordt een stuk eenvoudiger dankzij het gemakkelijk bereikbare instellingenmenu in de rechterbovenhoek. Wil je ee, configuratie aanpassen of je ervaring personaliseren? Dat kan met slechts enkele kliks.

Stijlvol & modern

Een gebruikerservaring moet zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn. Daarom verbetert de nieuwe interface niet alleen het gebruiksgemak, maar voegt het ook een vleugje moderniteit, frisheid en verfijning toe aan je platform.

Geoptimaliseerde efficiëntie

We zijn ervan overtuigd dat deze wijzigingen de productiviteit en efficiëntie van assessmentQ zullen verhogen. Zowel ervaren als nieuwe gebruikers zullen kunnen ervaren hoe assessmentQ is ontwikkeld met hun behoeften in gedachten.

Ervaar zelf het verschil. Log in of start nu jouw gratis proefversie.

Icon-book-a-call_white

Even bellen?

Boek vrijblijvend een korte babbel met één van onze experten. Zij luisteren graag naar jouw noden.