Referenties

  • Alles
  • Examencentra
  • Gezondheidszorg
  • Onderwijs
  • Taalcursussen en tolken

National Accreditation Authority for Translators and Interpreters (NAATI)

Door over te schakelen naar assessmentQ kon NAATI op een nieuwe manier en op grote schaal examens en certificeringen aanbieden in heel Australië en de aangrenzende regio’s.

Jan Yperman Ziekenhuis

In 2014 had het Jan Yperman Ziekenhuis behoefte aan een nieuwe, efficiënte manier om mensen op te leiden binnen de snel veranderende zorgomgeving. Dankzij assessmentQ kon het ziekenhuis overstappen op locatie- en tijdonafhankelijke opleidingen.

Universiteit van Adelaide

De Universiteit van Adelaide staat steevast in de top 1% van alle universiteiten ter wereld en wordt wereldwijd erkend als een toonaangevende onderzoeksuniversiteit. Onlangs heeft zij AssessmentQ geïmplementeerd om haar vertaal- en tolkopleidingen te verbeteren.

Arjo

Arjo is een wereldwijde leverancier van medische hulpmiddelen, diensten en oplossingen. Dankzij assessmentQ heeft Arjo een slimme oplossing om kennis op een interactieve manier te verankeren bij hun eindgebruikers.

Toelatingsexamen Arts & Tandarts

Elk zomer organiseert AHOVOKS een centraal toelatingsexamen voor toekomstige artsen en tandartsen. In 2020 besliste het agentschap om over te schakelen naar een online test. Sinds 2021 gebruiken ze hiervoor assessmentQ.

Vives Hogeschool

VIVES maakt al meer dan tien jaar gebruik van assessmentQ, zowel op als buiten de campus. In combinatie met proctoring zijn tijd en locatie niet langer een factor voor studenten die hun examens op afstand willen afleggen.

STEM Olympiade

assessmentQ fungeert als betrouwbare partner voor de jaarlijkse Vlaamse STEM Olympiade. Dankzij assessmentQ zijn de resultaten meteen beschikbaar, zonder tijdrovende manuele scoring.

Icon-book-a-call_white

Even bellen?

Boek vrijblijvend een korte babbel met één van onze experten.