Ga naar de inhoud
assessmentQ makes waves at 2024 EdTech Awards

assessmentQ scoort uitstekend op de EdTech Awards 2024

assessmentQ maakt indruk in de EdTech wereld! Ons innovatieve end-to-end examenplatform kreeg onlangs erkenning als finalist in niet één, maar twee categorieën van de prestigieuze EdTech Awards.

Toonaangevend met geïntegreerde AI

Ten eerste maakte assessmentQ indruk op de juryleden met zijn slimme gebruik van AI-technologie in de categorie ‘AI-oplossing’. Zoals de naam al doet vermoeden, erkent deze categorie technologie die artificiële intelligentie gebruikt om de examenservaring te verbeteren.

assessmentQ is een voorloper op dit gebied met krachtige AI-functies zoals ‘automatisch afleiders genereren’ en het AI-ondersteunde itemtype ‘werkwoordvervoeging’. En met nog meer veelbelovende functies in het verschiet, is Televic Education vastbesloten om zijn voorsprong in de AI-arena te behouden.

Trendsetter

Maar de impact van assessmentQ reikt verder dan AI. Het examenplatform was ook finalist in de categorie ‘Product of dienst die een trend zet’. De jury erkende assessmentQ’s innovatieve benadering van digitaal examineren, door het efficiënter, gebruiksvriendelijker en veiliger te maken.

Automatic distractor generation with AI in assessmentQ

Focus op innovatie

Door in deze categorieën door te dringen tot de finale behoort assessmentQ tot de meest veelbelovende en impactvolle EdTech oplossingen van dit moment. Het is een erkenning voor de ontwikkeling die assessmentQ tot nu toe heeft dorgemaakt, en het versterkt onze toewijding om digitale examens ook in de toekomst verder te verbeteren.

Meer informatie over assessmentQ.

Icon-book-a-call_white

Even bellen?

Boek vrijblijvend een korte babbel met één van onze experten.