Ga naar de inhoud
Televic Education opent kantoor in Parijs met het oog op verdere internationale expansie

Bonjour Paris!

Televic Education opent kantoor in Parijs

Het gebruik van assessmentQ blijft sterk groeien. Daarom heeft Televic Education een nieuw verkoopskantoor geopend in Parijs. Een strategische stap en een belangrijke mijlpaal in de internationale expansie van het assessmentQ-toetsplatform.

assessmentQ wordt momenteel gebruikt in zowat 175 landen wereldwijd en Televic Education is vastbesloten om zijn positie als toonaangevende leverancier van digitale toetssoftware nog te versterken. Dat doet het nu dus met een nieuw verkoopskantoor in Frankrijk. Frankrijk is een veelbelovende markt met een grote vraag naar innovatieve EdTech-oplossingen. Televic is ervan overtuigd dat het, dankzij een sterke lokale aanwezigheid, zijn klanten nog beter zal kunnen bedienen en de groei verder versnellen.

Dichter bij de Franse klanten

Televic Education beschikt nu al over een sterke klantenbasis in Frankrijk, met gerenommeerde organisaties zoals i.Cert, CCI France, Incitu, IPERIA en AHK Frankreich die vertrouwen op assessmentQ om hun examens digitaal te organiseren.

“Ons nieuwe kantoor in Parijs stelt ons in staat om nauwer met onze Franse klanten samen te werken en hen zo een maximale meerwaarde te bieden op het vlak van digitaal toetsen.”

Bart Sagaert, Sales & Marketing Manager bij Televic Education.

Vanuit het nieuwe kantoor in de Parijse zakenwijk La Défense zal een ervaren salesteam zich richten op de verdere groei van de Franse markt. Dit benadrukt Televic’s toewijding om dicht bij hun klanten te staan, zowel commercieel als qua service en productontwikkeling.

Icon-book-a-call_white

Even bellen?

Boek vrijblijvend een korte babbel met één van onze experten.