Ga naar de inhoud
In partnership met Acco Learn for Business naar geïntegreerde leertrajecten

In partnership met Acco Learn for Business naar geïntegreerde leertrajecten

Online en blended leeroplossingen hebben hun nut meer dan bewezen de afgelopen jaren. Maar ook de toetsingsvormen zijn van cruciaal belang om de leerwinst te meten. Daarom worden we partners met het Leuvense Acco Learn, expert in leeroplossingen. Samen willen we geïntegreerde, didactische leertrajecten ontwikkelen.

Acco Learn is gespecialiseerd in online en hybride opleidingen. Zij merken echter dat hun klanten aanvullend op leertrajecten ook steeds meer op zoek zijn naar kant-en-klare oplossingen voor de meting van leerresultaten, vaak in functie van accreditering en certificering.

Zo kwam Acco Learn terecht bij assessmentQ, ons veelzijdige toets- en oefenplatform om kennis te meten en leerpaden te optimaliseren. Het bleek een match made in heaven.

Focus op bedrijven

Hoe ons partnership er zal uitzien? De gebruikers van assessmentQ krijgen de kans om hun leertrajecten te voorzien van een doordachte evaluatiestrategie en te verbeteren met kwalitatieve content en bewezen didactiek. Door op gezette tijden in het leerproces van de cursist te toetsen of de leerstof verwerkt is, stijgt de effectiviteit van de e-learning aanzienlijk, win je inzicht in de leerprogressie én hou je de motivatie van de cursist hoog.

In eerste instantie zullen we samen met Acco Learn for Business geïntegreerde leertrajecten voor bedrijven ontwikkelen. Op termijn willen we dan ook dezelfde leeroplossingen creëren voor het hoger onderwijs.

Icon-book-a-call_black

Even bellen?

Boek vrijblijvend een korte babbel met één van onze experten. Zij luisteren graag naar jouw noden.

Maak kennis met assessmentQ

assessmentQ is een geavanceerd SaaS-platform dat organisaties in staat stelt om allerlei soorten online examens te creëren, beheren, leveren en volgen. Het assessmentQ-platform is veelzijdig en krachtig, en kan worden ingezet in omgevingen die moeten worden gecontroleerd, zoals examens, of het kan worden gebruikt om reeds bestaande assessment content af te leveren aan kandidaten op afgelegen locaties.