Ga naar de inhoud
Jan Yperman hospital opts for assessmentQ by Televic

Jan Yperman Ziekenhuis

assessmentQ en EduQare helpen Belgisch ziekenhuis met behalen JCI-accreditatie

Over het Jan Yperman Ziekenhuis

Het in Ieper gevestigde Jan Yperman Ziekenhuis is een modern hightechziekenhuis met 532 bedden. Dagelijks zetten zo’n 1300 medewerkers en 130 artsen er zich in voor het welzijn van de patiënten. Door de omvang van het ziekenhuis kan er hoogwaardige gespecialiseerde zorg worden verstrekt in een gastvrije en goed georganiseerde omgeving.

“Dankzij assessmentQ kon het Jan Yperman Ziekenhuis overstappen op locatie- en tijdonafhankelijke opleidingen. Daardoor kunnen we de competenties van onze medewerkers en artsen doorlopend volgen en waar nodig actualiseren.”

Liesbeth Verbanck, Kwaliteit en EduQare, Jan Yperman Ziekenhuis

EduQare modules for healthcare

Projectdetails

In 2014 had het Jan Yperman Ziekenhuis behoefte aan een nieuwe, efficiënte manier om mensen op te leiden binnen de snel veranderende zorgomgeving. Omdat het ziekenhuis graag de JCI-accreditatie wilde behalen, was er een gezonde druk om te investeren in opleidingen. Het ziekenhuis koos voor individuele, flexibele leertrajecten die afgestemd zijn op verschillende groepen medewerkers.

Met behulp van het assessmentQ-platform werden diverse EduQare-modules uitgewerkt. Hiermee kon iedereen worden opgeleid volgens zowel nieuwe als bestaande accreditatierichtlijnen. De factoren die bijdroegen aan het behalen van de JCI-accreditatie, waren de gebruiksvriendelijkheid van de EduQare-modules en de interne verspreiding van succesverhalen door ambassadeurs.

Icon-book-a-call_black

Even bellen?

Boek vrijblijvend een korte babbel met één van onze experten.

Maak kennis met assessmentQ

assessmentQ is een geavanceerd SaaS-platform dat organisaties in staat stelt om allerlei soorten online examens te creëren, beheren, leveren en volgen. Het assessmentQ-platform is veelzijdig en krachtig, en kan worden ingezet in omgevingen die moeten worden gecontroleerd, zoals examens, of het kan worden gebruikt om reeds bestaande assessment content af te leveren aan kandidaten op afgelegen locaties.