Ga naar de inhoud
Televic Education en The Learning Hub slaan de handen in elkaar

Televic en The Learning Hub slaan de handen in elkaar

Digitaal leren en toetsen blijft razendsnel evolueren. Daarom hebben de learning- en EdTech-experten van The Learning Hub en Televic beslist om nauwer te gaan samenwerken. Zo kunnen beide voortaan nog betere educatieve oplossingen aanbieden in een snel veranderende markt.

De nauwere samenwerking tussen Televic en The Learning Hub heeft meteen ook geresulteerd in een concreet project voor het Agentschap Inburgering en Integratie (AGII), dat verantwoordelijk is voor het ondersteunen van nieuwkomers bij hun integratie in de samenleving.

Interactieve leer- en toetservaringen

Televic Education en The Learning Hub slaan de handen in elkaarDe uitdagingen op het vlak van taalverwerving en sociaal-culturele integratie zijn complex. Televic en The Learning Hub hebben daarom samen een interactieve leer- en toetservaring ontwikkeld, waarin de betrokkenheid van de deelnemers wordt verhoogd. Zo zullen bijvoorbeeld de test cognitieve vaardigheden (COVAAR), de test maatschappelijke oriëntering (MO) en de certificerende test Nederlands (NT2) voortaan digitaal via Televic’s ‘assessmentQ’-platform worden aangeboden. Tot dusver gebeurde dat nog op papier.

Joke D’Haese, Managing Partner van The Learning Hub, legt uit: “Wij zijn erg blij dat we de sterktes van The Learning Hub en Televic Education voor dit project hebben kunnen combineren. Onze expertise op vlak van leren, aangevuld met de expertise op vlak van evalueren, stellen ons in staat om een volledig geïntegreerd aanbod te leveren aan onze klanten op het gebied van L&D.”

“The Learning Hub en Televic delen een gezamenlijke passie voor innovatie. Samen hebben we een oplossing ontwikkeld die niet alleen tegemoet komt aan de behoeften van AGII, maar die ook als model kan dienen voor andere uitdagingen op het vlak van kennismeting,” aldus Joris Vanholme, General Manager van Televic Education.

Blik op de toekomst

Met deze overeenkomst richten Televic en The Learning Hub hun blik op de toekomst. Het maakt de weg vrij voor meer slimme oplossingen die een blijvende impact zullen hebben op de manier waarop we leren en evalueren in de toekomst.

 

Over The Learning Hub
The Learning Hub werkt toekomstgerichte leeroplossingen uit voor – en met – onze klanten, en dit dankzij een team van experten dat een sterke affiniteit heeft met (digitaal) leren. The Learning Hub combineert hierbij didactische en technologische expertise. We bieden een luisterend oor aan onze klanten. Door goed te luisteren, kunnen we beter bepalen wat we voor elke unieke klant kunnen betekenen. Dat kan variëren van het ontwikkelen van modules tot het adviseren over Learning Management Systemen of het mee introduceren van nieuwe manieren van leren. In ieder traject zijn er verschillende stakeholders die elk hun eigen rol spelen. Wij vinden het belangrijk rekening te houden met al deze stakeholders en met name de ‘eindgebruikers’, de cursisten.

Over Televic Education
Televic Education is een wereldleider in de ontwikkeling van slimme oplossingen voor training, evaluatie, certificatie, accreditatie en samenwerking in vele verschillende industrieën. Gebaseerd op een jarenlange know-how in educatieve technologie heeft Televic ‘assessmentQ’ gecreëerd: het meest veelzijdige en betrouwbare SaaS platform voor trainingen en examens die er toe doen. Meer informatie over Televic Education en het assessmentQ-platform vind je op www.assessmentq.com en www.televic.com.

Icon-book-a-call_white

Even bellen?

Boek vrijblijvend een korte babbel met één van onze experten.