Ga naar de inhoud
assessmentQ 2023 wrapped

2023 in cijfers

Met het nieuwe jaar in aantocht zetten we graag alle hoogtepunten van 2023 nog even op een rijtje. assessmentQ kan terugblikken op heel wat memorabele mijlpalen en prestaties. Een overzicht van de voornaamste verwezenlijkingen van de afgelopen 12 maanden.

5 productreleases

Om in te spelen op de evoluerende technologie en behoeften van de gebruikers heeft assessmentQ het afgelopen jaar vijf belangrijke productreleases gedaan. Deze updates vergroten de efficiëntie, verbeteren de gebruikerservaring en de toegankelijkheid, voegen slimme AI-innovaties toe en nog veel meer.

69 nieuwe features

In 2023 rolde assessmentQ 69 nieuwe features uit, gaande van kleine wijzigingen tot baanbrekende innovaties. Zo toonde ons team opnieuw aan dat voortdurende verbetering een echte topprioriteit is.
Enkele opmerkelijke nieuwigheden:

  • AI-gestuurde ‘afleiders’ voor meerkeuzevragen
  • 4 verschillende itemtypes met ‘slepen en neerzetten’
  • adaptieve opdrachten
  • geavanceerde en aanpasbare rapporten
  • een nieuw toegankelijk en volledig responsief gebruikersportaal
  • een nieuw notificatiecentrum
  • een nieuw Computer Algebra System

> 1 miljoen gebruikers

Doorheen het jaar bereikte assessmentQ ook de mijlpaal van 1 miljoen gebruikers. Dat toont aan dat het platform overal ter wereld bijzonder populair is bij zowel examencentra, bedrijven, scholen als zorginstellingen.

12 miljoen sessies

In de loop van 2023 werden met assessmentQ meer dan 12 miljoen examensessies afgelegd. Het absolute piekmoment lag in december, met bijna 2 miljoen sessies. Indrukwekkende cijfers die de schaalbaarheid en inzetbaarheid van het platform illustreren bij grote en kleine examens.

175 landen (en het aantal blijft toenemen)

assessmentQ heeft momenteel gebruikers in 175 landen verspreid over zowat alle continenten en tijdzones. En we maken ons op voor de verdere internationale uitbreiding van onze activiteiten. Zo groeit assessmentQ écht uit tot een globale oplossing.

En ook nog dit …

In 2023 werd de eerste AI-gestuurde productiviteitsbooster geïntegreerd in het assessmentQ-platform. Dankzij de baanbrekende nieuwe features (bv. een makkelijkere en snellere itemcreatie) zijn de assessmentQ-gebruikers nu nog productiever.

Kortom, assessmentQ heeft zichzelf ook het afgelopen jaar weer op de kaart gezet. Door deze successen leggen we de lat voor de komende jaren opnieuw flink wat hoger. assessmentQ is helemaal klaar voor 2024, met tal van interessante nieuwe innovaties!

assessmentQ 2023 in cijfers
Icon-book-a-call_black

Even bellen?

Boek vrijblijvend een korte babbel met één van onze experten.
Zij luisteren graag naar jouw noden.