Ga naar de inhoud
assessmentQ voor Arjo

Arjo 

assessmentQ verankert kennis bij toonaangevende medische specialist 


Over Arjo

Arjo is een wereldwijde leverancier van medische hulpmiddelen, diensten en oplossingen die de levenskwaliteit verbeteren van mensen met beperkte mobiliteit en leeftijdsgerelateerde gezondheidsproblemen. Denk maar aan oplossingen rond patiëntverplaatsing, hygiëne, medische bedden, decubituspreventie, enz.

Naast producten biedt Arjo ook bijhorende diensten aan. Eén daarvan is opleidingen over het gebruik van de aangeboden producten. Het is immers in het voordeel van iedereen, ook de patiënt of bewoner, dat de gebruiker van een medisch hulpmiddel altijd toegang heeft tot de juiste informatie en zijn kennis op een eenvoudige manier kan uitbreiden.

“assessmentQ stelt onze klanten in staat om alle gebruikers op elk moment de correcte kennis aan te bieden en te borgen dat de kennis goed is begrepen. Een optimale oplossing voor zowel leverancier als eindgebruiker!”

Pieter Quartier, Marketing Manager

 

Projectdetails

Dankzij assessmentQ en de ruime expertise van Televic Education in de zorgsector, kan Arjo kennis verankeren bij zijn eindgebruikers. De interactieve modules van assessmentQ laten Arjo ook toe een helder en meetbaar inzicht te verkrijgen in het reële kennisniveau van zijn klanten.

Over assessmentQ

assessmentQ is hét online oefenplatform voor de zorgsector. Tientallen vraagtypes, kant-en-klare oefencontent, heldere rapportering,  en talloze integratieopties: assessmentQ heeft het allemaal.