Ga naar de inhoud

Universiteit van Adelaide

Australische universiteit wijst de weg met online leren en evalueren van vertalers en tolken

Over de Universiteit van Adelaide

De Universiteit van Adelaide staat steevast in de top 1% van alle universiteiten ter wereld en wordt wereldwijd erkend als een toonaangevende onderzoeksuniversiteit. De universiteit gaf voor het eerst officiële colleges in 1876, met slechts één graad: de ‘Bachelor of Arts’. Vandaag de dag biedt de Faculteit der Letteren nog steeds de ‘Bachelor of Arts’ aan – naast een breed scala aan ‘undergraduate’ en ‘postgraduate’ graden.

De Faculteit der Letteren

Al meer dan 145 jaar leidt de faculteit generaties studenten op die geïnteresseerd zijn in geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, muziek, creatieve kunsten en lerarenopleidingen. De faculteit biedt toegang tot academisch personeel en medestudenten die kunnen helpen bij het ontwikkelen van intellectuele vaardigheden en academische bekwaamheden.

“assessmentQ stemt de beoordelingsonderdelen van onze cursussen af op de NAATI-testopzet, waardoor elke opdracht en elke praktijktaak een simulatietestomgeving wordt.”

Dr. Ning Zhang, hoofddocent Vertalen & Tolken

 

Projectdetails

De Universiteit van Adelaide heeft het assessmentQ-platform geïmplementeerd om de vertaal- en tolkopleidingen te verbeteren. assessmentQ is geïntegreerd met het virtuele leerplatform van de universiteit, zodat studenten gemakkelijk en veilig toegang hebben om te oefenen en te evalueren.

Toegankelijk & betrouwbaar platform

“Het assessmentQ-platform vergroot het vertrouwen van studenten in het afleggen van NAATI-certificeringstests, waardoor onze doelgerichte training wordt verbeterd en ons programma een voorsprong krijgt. assessmentQ als toegankelijk en betrouwbaar platform vergemakkelijkt het bereiken van zowel onderwijs- als leerdoelen,” besluit Dr. Zhang.

Televic launches free trial version of assessmentQ

Probeer assessmentQ nu gratis!

Probeer het meest veelzijdige platform voor online examens 30 dagen lang zonder verplichtingen. Geen creditcard nodig.

Maak kennis met assessmentQ

assessmentQ is een geavanceerd SaaS-platform dat organisaties in staat stelt om allerlei soorten online examens te creëren, beheren, leveren en volgen. Het assessmentQ-platform is veelzijdig en krachtig, en kan worden ingezet in omgevingen die moeten worden gecontroleerd, zoals examens, of het kan worden gebruikt om reeds bestaande assessment content af te leveren aan kandidaten op afgelegen locaties.