Ga naar de inhoud
Televic launches free trial version of assessmentQ

Televic lanceert gratis proefversie van assessmentQ
en maakt e-assessment toegankelijk voor iedereen

Televic Education heeft een gratis proefversie uitgebracht van zijn populaire examenplatform assessmentQ. Op die manier wil het de drempel verlagen voor bedrijven en organisaties met belangstelling voor e-assessment. Met de proefversie kunnen geïnteresseerde organisaties 30 dagen lang de functies van het online toetsplatform ontdekken.

De afgelopen jaren is assessmentQ razendsnel uitgegroeid tot een allesomvattend toets- en oefenplatform dat bekendstaat voor zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Het is de examentool bij uitstek geworden, met grote en kleine gebruikers over de hele wereld, van onderwijsinstellingen en uitgevers tot gespecialiseerde examencentra en zorgverleners. Elk jaar worden op het platform meer dan 10 miljoen online testen en examens afgelegd.

Vrijblijvend toegankelijk voor iedereen

“Met de proefversie van assessmentQ willen we e-assessment toegankelijk maken voor iedereen die de overstap van papieren naar online examens overweegt, of die al online werkt maar op zoek is naar een alternatieve tool”, zegt general manager Joris Vanholme. “Zo kunnen de gebruikers kennismaken met assessmentQ en alle functies in hun eigen tempo ontdekken, zonder enige verplichting.

Zelf experimenteren

Gebruikers van de gratis proefversie hebben toegang tot de belangrijkste functies van het assessmentQ-platform. Ze kunnen experimenteren met meer dan 20 vraagtypes, manuele scoring, geautomatiseerde scoring, geavanceerde rapportering en veel meer. Om het leerproces te versnellen, heeft Televic digitale rondleidingen, uitlegvideo’s en een heleboel educatieve content ontwikkeld. Daarnaast kunnen gebruikers altijd met hun vragen terecht bij het Customer Success Team, zodat ze hun proefperiode optimaal kunnen benutten.

Televic launches free trial version of assessmentQ

Probeer het nu 30 dagen gratis!

Interesse om de voordelen van digitale assessments te ontdekken, in je eigen tempo en zonder enige verplichting? Maak nu een gratis account aan.